Maszat – Az előadás

Az egyik legkedveltebb magyar mese első színházi adaptációja Kárász Eszterrel

Az országban először a Delta Produkciónak köszönhetően valósul meg az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit óriási népszerűségnek örvendő mesekönyvének színházi adaptációja. A Pagony Kiadó gondozásában, Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat-sorozat az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

Mitől különleges?

A Maszat-sorozat 2009 óta kiemelkedő helyet foglal el a bölcsődés- és óvodás korú, valamint kisiskolás gyermekek életében és az egyik legkedveltebb mese, amely hozzájárul olvasmányélményeik megalapozásához, a történetek pedig hozzásegítik őket a körülöttük zajló világ megértéséhez és megismeréséhez. A mesék válogatására és összeállítására Kárász Eszter előadóművészt kértük fel, aki több évtizedes tapasztalattal és kitüntetésekkel rendelkezik a gyermekek iránt elkötelezett munkásságában, amely magánéletében is kiemelt helyet foglal el, hiszen a Piros Orr Bohócdoktorok szervezetének tagja. Gyerekzenekarával, az Eszter-lánc mesezenekarral az ország és a világ számos pontján muzsikál. Maszat és Hochóc kalandjait ők keltik életre dallal, prózával, hangszerekkel, varázslatos kellékekkel, na meg a gyerekekkel.

Kinek és miért?

A Maszat előadás új és friss. A közkedvelt mesék próza, dalok és versek formájában, élőzenével elevenednek meg, komplex és minőségi időtöltést kínálva. Célközönség-e a gyerekek? Igen, ahogyan szüleik is. Kivételes módon igyekszünk a felnőttek számára is élvezhető és színvonalas kikapcsolódást nyújtani, hogy ne csak „kísérők” legyenek. Minőségi és családi programot garantálunk, amely szórakoztató formában járul hozzá a kisgyermekek szociális készségeinek kialakulásához, a gyermekekkel közösen eltöltött idő változatos megteremtéséhez is, továbbá segít lefektetni a kultúrához való kapcsolódás alapköveit.

Mire van szükségünk?

Gyerekekre és felnőttekre

A Maszat rugalmasan alkalmazkodik a lehetséges helyszínekhez.

Résztvevők száma: 3 fő

Előadás hossza: 50 perc

Rider egyeztetés szerint (lehetőség van saját technikai eszközök biztosítására is)

Örömmel válaszolunk az előadás vendégjátékával kapcsolatos kérdéseire.