Maszat – Az előadás

Az egyik legkedveltebb magyar mese első színházi adaptációja Kárász Eszterrel

 

Az országban először a Delta Produkciónak köszönhetően valósult meg Berg Judit író óriási népszerűségnek örvendő mesekönyvének színházi adaptációja. A Pagony Kiadó gondozásában, Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat sorozat 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

Mitől különleges?

A Maszat-sorozat 2009 óta kiemelkedő helyet foglal el a bölcsődés- és óvodás korú, valamint kisiskolás gyermekek életében és az egyik legkedveltebb mese, amely hozzájárul olvasmányélményeik megalapozásához, a történetek pedig hozzásegítik őket a körülöttük zajló világ megértéséhez és megismeréséhez.

A történetet és karaktereit előadásunkban Kárász Eszter és zenésztársai segítenek életre kelteni a színpadon, vadonatúj, saját dalokkal, prózával, hangszerekkel, varázslatos kellékekkel, mindentudó kockákkal, jelmezekkel, na meg a gyerekekkel. Mese-összeállításként, elbábozva, elénekelve, eltáncolva kap új formát a sorozat, egyetlen, komplex élménnyé fűzve össze Maszat és barátai kalandjait.  

Kinek és miért?

A Maszat előadás új és friss. A jól ismert mesehősök történetei saját dalokkal elevenednek meg, új köntösbe bújtatva mindazt, amit eddig csak olvasni lehetett. Maszat, Sári és Hochóc kalandjait sok zenével, de a szokásos koncertektől eltérően, különleges összeállításban ismerhetik meg a gyerekek. Aktív közreműködésüknek köszönhetően pedig mindez nem csak nekik szól, de a mese velük együtt kel életre, válik egésszé.
Kivételes módon igyekszünk elődásunkkal a felnőttek számára is élvezhető és színvonalas kikapcsolódást nyújtani, hogy ne csak „kísérők” legyenek. Minőségi és családi programot garantálunk, amely szórakoztató formában járul hozzá a kisgyermekek szociális készségeinek kialakulásához, a gyermekekkel közösen eltöltött idő változatos megteremtéséhez is, továbbá segít lefektetni a kultúrához való kapcsolódás alapköveit.

Mire van szükségünk?

Gyerekekre és felnőttekre

Az előadás bármilyen helyszínhez rugalmasan alkalmazkodik, formája minden adottsághoz megfelelően adaptálható. A Maszat egyedileg alakítható, akár alap fényviszonyok, kisebb technikai apparátus, vagy különleges adottságú térben is működőképes

Külső helyszínen az interaktív, koncertszínházi verziót, míg beltéren az intimebb, dramaturgiailag is színházi formával rendelkező előadást javasoljuk

Résztvevők száma: 3 fő

Előadás hossza: 50 perc

Rider egyeztetés szerint (lehetőség van saját technikai eszközök biztosítására is)

Örömmel válaszolunk az előadás vendégjátékával kapcsolatos kérdéseire.