A Delta Produkció 2010 óta felel sikeres kulturális produkciók megszületéséért, azonban célkitűzésünk messze túlmutat a színház keretein.

 

Tevékenységeink:

Küldetésben az Operabeavató

Zenével a diákokért

Tovább olvasok

Küldetésben a Darázs

Delta és az Unicef Magyarország az iskolai zaklatás ellen

Tovább olvasok

Küldetésben a Maszat

A mese ereje gyógyít – Kampány a legkiszolgáltatottabbakért

Tovább olvasok

Előadásaink utóélete legalább annyira fontos számunkra, mint bemutatásuk. A bennük rejlő fontos témákról beszélni szeretnénk – és lehetőségeinkhez mérten minél aktívabban tenni azért, hogy a művészet segítségével a világ egy picit jobb hellyé váljon.

Az elmúlt évek gazdasági nehézségei egyre több kultúrafogyasztó számára nehezítik meg vagy akadályozzák a művészethez való kapcsolódás lehetőségét, amely iránt ettől függetlenül egyre nagyobb igény mutatkozik.

A mi célkitűzésünk, hogy a minőségi kultúrához való hozzáférést senkinek se kelljen nélkülöznie. Vállalásunk közé tartozik az olyan kulturális projektek létrehozása és működtetése, amelyek előadásaink témájával szorosan összefüggnek és amelyeknek szerves része a társadalomban elfojtott vagy kibeszéletlen ügyekkel kapcsolatos gyógyulási folyamatok elősegítése.

Amennyiben szeretnének részt venni programjainkon vagy támogatni tevékenységeinket, bármikor fel tudják venni velünk a kapcsolatot: info@deltaprodukcio.hu