Loveshake – Az élet összeráz
Titeket is!

Izgalmas, egyedi és értékes programot keresel? Könnyen megvalósítható üzleti megoldásra vágysz, amivel még több embert tud megszólítani a céged? Ki szeretnél tűnni a tömegből és a versenytársak közül? Szeretnéd a céges üzenetedet két élvonalbeli sztár tolmácsolásában átadni? Érdekel a kultúra, hát még ha kilép a színház falai közül és házhoz is megy?
Hogyan tudsz többé válni a minőségi programválasztással?

Loveshake című előadásunk megoldást jelent…

Cégeknek

…ha a megfelelő programot keresed a céges rendezvényedre, de unod a szokásos csapatépítőket és szeretnéd valami igazán értékessel meglepni munkatársaidat

Éttermeknek

…ha azon gondolkozol, hogyan tudnál új vevőkört bevonzani és nem riadsz vissza az újszerű megoldásoktól – például, hogy a gasztronómiát valami igazán egyedivel párosítsd

 

Rendezvényszervezőknek

…ha egyszerű lebonyolítású, egyedire szabható, értékes és minőségi programot keresel élvonalbeli művészekkel felturbózva, amit kiajánlhatnál ügyfeleid számára

Loveshake –
Házhoz megyünk!

A két élvonalbeli, A-listás sztár több éve telt házzal futó előadását a piaci igényeknek megfelelően alakítottuk át egy minden helyszínre és alkalomra ideális változatra. Célunk, hogy a vállalkozásod érdekeit szem előtt tartva tudjunk hozzájárulni célkitűzésedhez.

Miben vagyunk mások?

Felismertük a piacon uralkodó extra kihívásokat és nehezítő körülményeket, amelyek rátok nehezednek.
Az elszállt árak, a szűkösebb büdzsék, a pandémia okozta elmagányosodás, a munkavállalók visszacsábítása a munkahelyekre egyre nehezebb feladatokat ró a cégvezetőkre, miközben a közösségben eltöltött idő, az élmény alapú programra való igény felerősödött.
A saját bőrünkön is érezzük a nehézségeiteket és mindenkinél jobban ismerjük a közönség igényeit is – éppen ezért alakítottuk át úgy az előadást, hogy az szükségre megoldást jelentsen.

Hogyan jelent megoldást a Loveshake?

Az előadás eddig kizárólag színházi körülmények között volt látható. Most azonban elkészítettük az üzleti verzióját a vállalkozások számára, amelyet bármilyen helyszínen és eseményen meg tudunk valósítani – sőt, szükség esetén még a technikai feltételeket és szakembereket is biztosítani tudjuk hozzá.
Nem véletlenül erősödött fel az igény előadásunk iránt. Témája, két ember egymáshoz való viszonyának, párkapcsolatának esendősége, két ismert színész legintimebb titkai, története, mindannyiunk valósága.
Nem elég, hogy házhoz visszük az előadást és karnyújtásnyira lesz elérhető számotokra két olyan sztár, akik már nemzetközi hírnévre is szert tettek, de az előadást még rátok is szabjuk.
Céges üzenet, termékmegjelenítés a színpadon, vicces kikacsintásotok az irodátokról, titkok a céges múltból – olyan szájából, akit tényleg mindenki ismer, igazán nagyot szólhat!
Egy este, ami kizárólag nektek szól, rátok van szabva és soha többet nem hangzik el máshol ugyanabban a formában.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és nézzük meg, hogyan tudjuk elősegíteni vállalkozásod céljait!

Ez produkció azoknak a cégeknek jelent értéket, akik:

  • valóban szórakoztató, igényes és munkaidőn kívüli programmal szeretnék megjutalmazni partnereiket, vevőiket, kollégáikat
  • nem félnek az újdonságoktól és az innovatív megoldásoktól
  • a hagyományos utaktól eltérően új módon szeretnék bevonzani vendégeiket és vonzóbbá tenni például éttermüket
  • új funkciókkal bővítenék vállalkozásukat
  • felismerik a művészet erejét és elhivatottak az iránt, hogy az megjelenjen a vállalati kultúrában is
  • a sablon megoldások helyett valami egyedit és értékállót keresnek, mindezt úgy, hogy kimozdulni se kelljen hozzá
  • keresik a hatékony megoldást a közösségépítésre és a munkavállalók, törzsvendégek lojalitásának megerősítésére
  • minőségi programmal bővítenék repertoárjukat rendezvényszervezőként

Szereplők

REZES JUDIT

 

A Katona József Színház vezető színésze, balett-táncos. Rögtön a Főiskola elvégzése után a Legígéretesebb pályakezdő díját vehette át a Színikritikus Céhtől, azóta többek között Jászai Mari- és Story-díjas színésznő. 18 éve Szabó Győző párja, két éve már házastársa is, gyermekei anyja. Olyan kasszasiker filmek szereplője, mint a 9 és ½ randi, az Állítsátok meg Terézanyut, a Seveled vagy a Taxidermia. A nyomozó című filmért kiérdemelte a Filmkritikusok díját, mint a Legjobb női főszereplő. 2018-ban Jennifer Lawrencel forgatott Francis Lawrence Vörös veréb című amerikai kémthrillerében. A RTL klub Szombat esti láz című műsorának nyertese, a Konyhafőnök című gasztro reality döntőse.

SZABÓ GYŐZŐ

 

A Thália Színház tagja, de az ország szinte összes színházában játszott. Jászai Mari-díjas művész, számos nemzetközileg is elismert játékfilm szereplője, időről időre zenei produkciókban is látható, a Mi kis falunk című sorozat sztárja. Olyan filmek kötődnek a nevéhez, mint a Valami Amerika, a Kontroll, vagy a Nyócker. Improvizációs képességeit a Beugró című műsornak köszönhetően egy ország ismerte meg. Producerként
is dolgozik. Eredeti végzettsége képzőművész. Drogfüggőségéről Toxikoma címmel írt könyvet, amelynek filmadaptációja 2021-ben megdöntötte a mozilátogatási rekordot. 18 éve Rezes Judit
színésznő párja, három éve már házastársa is.

Az előadásról

Loveshake – Az élet összeráz című előadásunk 2018 óta töretlen sikerrel zakatol, a legkülönbözőbb városokban országszerte, sőt, már nemzetközi színtéren is hódítja közönségét.

Párbeszédek a konyhában, a randin, az étteremben, az ágyban: nők és férfiak kacagtató harca a mindennapjainkban. Mindenki számára jól ismert, tipikus mondatok a legviccesebb helyzetekben, egy párkapcsolatban. Nincs is jobb annál, mint saját magunkon nevetni! Ezt hozza el a Loveshake ROAD bárkinek, bárhol 50 percben, sztárszínészekkel, a legismertebb dalokkal egy formabontó stand up változatban, rengeteg nevetéssel és keserédes magunkra ismeréssel.
Magyarország legismertebb színész párosa egy felejthetetlen estet ígér az exkluzív szórakozásra vágyóknak – méghozzá rájuk szabva.

Referenciák

„A Loveshake nagyon tetszett a kollégáimnak és a partnereimnek, azonnal be tudtak kapcsolódni az előadásba. A felvetetett problémákat magukénak érezték és nagyon emberközeli volt, amiért úgy érzem, ez egy nagyon jó választás volt.”

Virág Attila, Copy Depo ügyvezető igazgató

„Ez a színvonalas esztrádműsor önfeledt este azok számára is, akik nem színházlátogatók, de kíváncsiak a médiából ismert párosra a színpadon”

art7

„Győző kiáll Juditért, Judit kiáll Győzőért. Korunk hősei ők, akik együtt
szívják az életet. És mivel ebből néhány metszetet énekelve-táncolva-
anekdotázva elénk is tárnak – önmagunkra ismerve és átélve a párkapcsolatok
buktatóit és felemelő pillanatait – velük szívhatunk mi is.”

Kutszegi

„Párkapcsolati terápia úgy, hogy nekünk fizetnek érte.”

Iza színházban

„Úgy tud romantikus és valóságos lenni, hogy egy percig sem giccses.”

art7

Örömmel válaszolunk az előadás vendégjátékával kapcsolatos kérdéseidre
    Kérj visszahívást vagy vedd fel velünk a kapcsolatot itt: info@deltaprodukcio.hu