Ursuslupus – gumimatracból egyedi hajbavalók

Gyere és merülj el velünk a fenntarható divatkiegészítők elkészítésének varázslatos és megnyugtató világába és fedezd fel a régi gumimatracokban rejlő új lehetőségeket! Az Ursuslupus évek óta Magyarország upcycling (továbbhasznosítás) élharcosa.

Mit is jelent az upcycling? Egyszerűen fogalmazva: a feleslegessé vált vagy kidobásra ítélt anyagoknak új funkciót tervezünk és értékes kiegészítőket, tárgyakat készítünk belőlük. Ezáltal nemcsak a természetet kíméljük meg a felesleges hulladéktól és mérsékeljük az új alapanyagok előállítását, de új, egyedi darabokat is teremtünk, amelyek örömmel töltik majd el mindennapjaidat. A workshopon Jeney Orsi, az Ursuslupus alapítója vezet majd bennünket a kreatív folyamatban. Ő maga tanítja meg, hogyan lehet régi gumimatracokból gyönyörű virágokat készíteni, amelyek nemcsak hajbavalóként, de kitűzőként is funkcionálhatnak. Orsi tapasztalata és tudása segítségével bárki könnyedén elsajátíthatja ezt a technikát, és alkothat magának egyedi, környezetbarát divat-kiegészítőket.

Időpont: 2024.05.04. 10-11:30

Helyszín: MERLIN Színház Budapest, Gerlóczy u. 13, 1052

Részvételi díj: 7200 ft, mely két upcycled hajbavaló virág elkészítését tartalmazza.

A workshop maximális létszáma: 15 fő. A workshop minimum 8 fő regisztrációjával indul. A részvétel regisztrációhoz és 2000 ft előleg befizetéséhez kötött.

Regisztráció határideje: május 2. 23.59 óra