Loveshake – Road

Nem csak a teljes előadás, de instant önvallomás is elérhető Rezes Judittól és Szabó Győzőtől

 

Loveshake – A teljes előadás

 

Loveshake – Az élet összeráz címmel mutatta be 2018-ban a Delta Produkció Rezes Judit és Szabó Győző színházi duettjét. A két sztár párkapcsolatának igaz története zenével és tánccal, kendőzetlen őszinteséggel és sok humorral mesél nekünk róluk, magunkról. Saját történeteiket osztják meg a közönséggel, életük állomásai azonban mindannyiunk számára ismerősek lehetnek.
A Loveshake egy önvallomásos road-movie, amelyben két sztár összeráz minket önmagával, önmagunkkal.

A bemutató óta a főszereplők családja újabb taggal bővült és megtörtént a várva várt esküvő is. A nagy sikerű előadás pedig két év után, 2022-től felújítva tért vissza a 6szín színpadára. A Delta Produkció többek között Nyíregyházán, Szentendrén, Zalaegerszegen, Szegeden, Egerben, Dombóváron, Vácon és a Balaton több településén is bemutatta a Loveshake-et a helyi közönségnek.

Fontosnak tartjuk, hogy ez a mindenki számára élményteli, különleges előadás a fővároson kívül élő színházkedvelők számára is elérhető legyen.

Mit kínálunk?

Két sztárt és egy formabontó előadást, melyben az előadók közismert dalok és izgalmas koreográfiák segítségével mutatják be kapcsolatuk ívét, annak csodáit és nehézségeit.

Egyszerre szórakoztató és tanulságos történet olyan jól ismert magyar- és nemzetközi slágerekkel, mint a Popeye, az I got you babe vagy a Rózsafa. Pörgős, exkluzív, vicces élmény, amelyben garantáltan nem csalódik a megrendelő, és ahol minden titokra fény derül.

Az előadás hossza: 1 óra 20 perc szünet nélkül.

Résztvevők száma: 2 színész, 1 asszisztens, 4 fő műszak, 3 fő zenekar – további technikai egyeztetés rider szerint

Loveshake – Rendezvényre

 

Párbeszédek a konyhában, a randin, az étteremben, az ágyban: nők és férfiak kacagtató harca a mindennapjainkban. Mindenki számára jól ismert mondatok a legviccesebb helyzetekben, egy párkapcsolatban. Nincs is jobb annál, mint saját magunkon nevetni! Ezt hozza el a Loveshake ROAD bárkinek, bárhol 30 percben, sztárszínészekkel.

Előadásuk legjobb mondatai és legismertebb dalai ugyanis rendezvény-játék formájában is elérhetők, bármilyen helyszínhez és alkalomhoz igazodva . A Loveshake című előadás formabontó stand up változata exkluzív élmény a valódi szórakozásra vágyóknak. Magyarország legismertebb színész párosa egyedi, a megrendelőre szabott fellépést, egy párkapcsolati játékot és a legismertebb slágereket kínálja. Bármilyen rendezvény, családi esemény színfoltja Rezes Judit és Szabó Győző személyre szabott stand up előadása, amely emlékezetessé tesz bármilyen alkalmat.

Kinek?

 • Egy jó vezetőnek, hogy egy igazán szórakoztató, munkán kívüli programmal lepje meg kollégáit, alkalmazottait
 • Egy jó barátnak, rokonnak hogy egyedülálló élménnyel ajándékozza meg szeretteit
 • Egy jó trénernek, coachnak, hogy minőségi kultúrával dobja fel a csapatépítőt

Miért?

 • Mert valódi közösségi élmény a járványhelyzet és a home office okozta elmagányosodásban
 • Mert az emberi- és párkapcsolatok problémái mindannyiunk közös témája
 • Mert minden eddiginél nagyobb szükség van a szórakoztatásra
 • Mert ki ne akarna két sztárt karnyújtásnyira tudni magától

Mire van szükségünk?

 • egy elkülönített játéktérre
 • 30-40 percre
 • egy rendezvényszervezőre, aki exkluzív élményt szeretne prezentálni
 • nyitott és szórakozni vágyó közönségre, emberekre, akik nem félnek magukon nevetni
Rezes Judit és Szabó Győző helyettünk is bárhol, bárkinek megmutatja, elénekli, eltáncolja, egymás fejéhez vágja. Hogy mit? Saját titkait, na meg a mieinket is.
Örömmel válaszolunk az előadás vendégjátékával, instant verziójával kapcsolatos kérdéseire.